joi, 28 iulie 2011

Steama ateilor văzută de creștini

Ateii sunt acuzați de multe chestii. De la faptul că-s plini de trufie până la faptul că răspândesc comunism și nazism de parcă acestea ar fi o boală iar ateii niște ciumați infecțioși. Secularizarea lumii este responsabilă, în ochii pravoslavnicilor hardcore, pentru orice, de la totalitarisme, la homosexualitate și de la preoți pedofili la Lady Gaga. Așa că, într-o stare de febră creativă mi-am pus problema, cum ar arăta o stemă a ateilor, însă privită din perspectiva „războinicilor întru credință”. Evident, a trebuit să includ simbolurile ideologiilor criminale din secolul XX, dar și simbolul (iudeo)masoneriei (care visează guvernarea mondială și alte fantasme neo-lăbare) și un simbol al „imoralității sociale”, poate al homosexualilor (vezi mâna lila, da făcută în stil „Ulster banner”). N-am putut să mă hotărăsc între un context sovietic și un vultur bicefal - vulturul negru e simbol vechi german, iar cel cu două capete a fost și al Austro-Ungariei, stat care a ținut sub jugul său lotul transilvan din „grădina mamei mă-sii” - așa că am făcut 2 variante.

Iată deci dizainurile de ștemă:
Varianta „Vulturul bicefal de fier”

Varianta „Stemă sovietică”

Varianta mică

Voi ce (alte) simboluri ați fi introdus într-o astfel de anti-stemă?
trimite pe proddit

11 comentarii:

  1. Ceva simbol pentru avorturi si contraceptive. Sutienul in flacari pentru feminism. Lady Gaga sau Madona ;)) Harry Potter :)) Daca te apuci sa le incluzi pe toate faci un steag cat un teren de fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Neaparat si un prezervativ :) Ce naiba, aia sunt si impotriva contraceptiilor, e clar ca o stema ateista trebuie sa aiba si un prezervativ.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai tare chestie pe care am vazut-o aici, pana acum. 1000xLike.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un anus deasupra caruia sa scrie "welcome", ca ateii sint gay.Varianta: o reprezentare stilizata a unei scene gang-bang, ca se stie ca ateii reprezinta imoralitatea absoluta. A si sa nu uiti de niste coarne de drac, ca sintem si satanisti by default...

    @Cezara: sa nu uitam de o lama de ras sau o cutie de ceara apilatoare, ca stim ce depravatele ateiste refuza sa ramina cum au fost "create" si se epileaza...Apropo, oare coasta aia a lui adam avea par pubian?

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie musai sa fie si nwo http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/illuminatilogo2.jpg

    si eventual un bebelus, caci se stie ca ateii mananca bebelusi.

    RăspundețiȘtergere
  6. De fapt bisericile au cooperat relativ des cu regimurile totalitare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate trei stemele arata bine. Daca as sti sa editez si eu poze, as incerca parca sa unesc intr-unul singur simbolurile politice; ma intreb oare cati fundamentalisti crestini stiu de fascii sau de mana mov.

    Daca e vb de ultrasii ortodocsi ar trebui sa pui si ceva semne ezoterice (ca doar sunt mana in mana, doar se stie ca marii dictatori erau posedati), poate chiar pe baphomet in background in loc de vultur.

    Si neaparat un ranjet, ca rasul e ateu (Numele trandafirului).

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunteti mai idioti decat toti ateii la un loc,majoritatea care se cred crestini, nu sunt, iar ca ateii sunt gay e fals,gay o sa gasesti intre preoti si intre oamenii normali cum se zice s-au intre musulmani,catolici,ortodocsi si de toate rasele posibile,asa ca nu m-ai scrieti prostii.....

    RăspundețiȘtergere
  9. acvila bicefala Steagul ultimului împărat roman Constantin al XI-lea Paleologul, apărătorul Constantinopolului, include toate emblemele oficiale ale Imperiului Roman de Răsărit:

    crucea cu inscripția " Ἐν τούτῳ νίκα " (cu acesta voi sunteți învingători), prezentând în ceruri pe sfântul împărat Constantin I cel Mare.
    vulturul cu două capete, emblema Imperiului
    emblema lui Isus Hristos (cea mică aflată deasupra capetelor vulturului). Este o combinație de trei litere:
    I (pentru Iesus, Ιησούς, Isus);
    XP (pentru Xpistos, Χριστός, Christos).
    patru litere Beta / Vita ("B") care reprezintă fraza: "Regele regilor domnește peste stăpânitori"' ("Βασιλεὺς Βασιλέων Βασιλεύων Βασιλευόντων")
    concluzia o trage fiecare...

    RăspundețiȘtergere