miercuri, 3 martie 2010

Isarescu - Tatal BNR, Mesia Crizei si Duhul Economiei Romanesti

Citez, în al 13-lea ceas, din EvZ:
"Românii au dreptate când nu se aşteaptă ca actualul Guvern să scoată ţara din criză. Se pare că şi oficialii BNR aşteaptă intervenţia divinităţii. Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, spune că “dacă ne ajută Dumnezeu, anul acesta ieşim din criză”. “Guvernul este un factor. Nicăieri în lume, pot să fie guvernele cele mai strălucite, nu pot să facă mare lucru. Întotdeauna avem nevoie de noroc în viaţă şi de Dumnezeu”, a declarat Adrian Vasilescu. Oamenii de afaceri nu sunt de acord cu declaraţiile lui Adrian Vasilescu, pe care le caracterizează drept "panseuri lirice".

"Aceste declaraţii fac parte din categoria panseurilor domnului Vasilescu, care are şi dânsul propriile efuziuni lirice. La BNR lucrurile merg bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. Dacă economia ar avea nevoie de intervenţia lui Dumnezeu, mă întreb de ce mai stau băieţii aceia la BNR", ne-a declarat Cristian Pârvan, secretarul general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri (AOAR)."

Eu sper din toatǎ inima cǎ domnul Vasilecu încerca o linguşealǎ publicǎ a şefului sǎu. Deoarece, uneori, Isǎrescu întradevǎr pare un Tatǎl Nostru al economiei din România. În cinstea lui, pictura "Dumnezeu e economist" de un pictor flǎmând anonim:

trimite pe proddit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu