joi, 10 martie 2011

Îndoctrinarea-n școli - ieri și azi

Cândva profet ne era Marx si dogmă ne era Comunismul. Astăzi am schimbat „Capitalul” pe „Biblie”...

Sustin, evident, campania ASUR contra îndoctrinării-n scoli!
trimite pe proddit

8 comentarii:

  1. Faina poza dar am impresia ca descreieratii o s-o inteleaga gresit si o sa spuna ca ASUR = "dusmani ai lui Hristos care il compara cu stalin"

    RăspundețiȘtergere
  2. Descreierații înțeleg multe chestii pe dos.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna poza...

    Unii insa pe vremea comunismului au avut parte de ambele in acelasi timp... da, in unele familii Ceausescu era venerat ca ne da acoperis, serviciu si mancare pe cartela si in restul timpului copii erau dusi la biserica si la manastiri...purtati prin chilii unde li se explica ca ultimul tel in viata este sa te rogi pt binele tarii si a conducatorului ei (evident era dat exemplu Daniil Sihastru si Stefan cel mare)

    Se asculta discursul de la TV al presedintelui tarii si slujba si predicile preotilor la biserica...unii au tras doua lozuri :))

    RăspundețiȘtergere
  4. mda, dupaia se plâng preoţii că domnule, ateii sunt comunişti şi revine persecuţia către popi, pentru 'dreapta credinţă'.

    RăspundețiȘtergere
  5. miroase a jadani spurcati pe aici

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu te jignesc pentru ca am fost si eu in situatia ta,dar am trecut printr-o mare incercare a vietii si am alergat la toti pentru a gasi sprijin si nu l-am gasit.Toti m-au parasit atunci.In clipele de disperare mi-am amintit de Dumnezeu si i-am cerut ajutorul(chiar de eram atee)si m-a ajutat.De atunci m-am schimbat foarte mult si Dumnezeu a facut miracole in viata mea,mi-a schimbat-o.Eu nu te oblig sa crezi acum ,dar iti spun ca vei intelege si rostul vietii odata cu asta.Ortodoxia mi-a salvat viata.Si inca ceva frate,biserica nu e reprezinta preotimea in mare parte corupta ci ea este formata din fiecare credincios ce il iubeste pe Dumnezeu,lumea si se roaga.O sa spui ca acei oameni nu exista.Ei exista dar nu cheama televiziunea cand fac bine.Nu esti "un descreierat".Probabil ai avut parte de multe necazuri si de asta esti asa.Crezi in Dumnezeu si vei fi rasplatit de El!Scuza-ma ca am scris atat de mult,dar crede-ma...m-as bucura sa te schimbi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga "fosta necredincioasa", nu te cred ca ai fost atee.Textul tau suna a propaganda, nu ma intelege gresit.

    RăspundețiȘtergere