vineri, 30 aprilie 2010

Religia este mai obscena decat sexul

Pentru cǎ restrânge sexul la procreaţie şi mânjeste cu noroi latura carnalǎ a dragostei. Pentru faptul ca inhibǎ ceea ce e firesc, impune rigiditate în gânduri şi-n trǎiri şi catalizeazǎ resentimente, agresivitate şi frustrǎri. Pentru cǎ-l bagǎ abuziv pe Fratele cel Mare în patul conjugal. Pentru reuşeşte sǎ convingǎ lumea cǎ a vorbi în neant, supus de fricǎ, este un act mai frumos decât a face amor, deşi un orgasm este infinit mai înǎlţǎtor, mai "spiritual" decǎt toatǎ religia adunatǎ la un loc.

Pentru cǎ este infinit mai vulgar sǎ cultivi ignoranţǎ şi te prosternezi în faţa unei cruci decât sǎ fii orice-fel-de-sexual. Pentru cǎ genereazǎ, acceptǎ, ascunde şi justificǎ abuzuri nenumǎrate asupra copiilor, femeilor şi minoritǎţilor sexuale, şi nu numai. Pentru cǎ un pedofil, un virgin incestuos de 33 de ani şi un conducǎtor ce încurajeazǎ violul în masǎ - partriarhii celor 3 religii monoteiste, n-ar trebui sǎ dicteze regulile sexualitǎţii femeilor din secolul XXI. Nici mǎcar al bǎrbaţilor. Mi-e scârbǎ de "moralitatea religioasǎ" şi de haita care o promoveazǎ...



Sursǎ imagini: SexIsNotTheEnemy
trimite pe proddit

5 comentarii:

  1. Ceea ce este =/= ceea ce trebuie. incearca sa nu mai faci naturalistic fallacy. In rest sund de acord.

    RăspundețiȘtergere
  2. Evident cǎ nu tot ceea ce este animalic este dezirabil la om. La urma urmei agresivitatea tribalǎ nu mi se pare ceva de dorit, deşi instinctul de noi vs ei este destul de natural.

    Offtopic.
    Amm vrut sǎ-ţi las un coment pe blog da nuş de ce nu merge, aşa cǎ profit acum de ocazie:

    Drǎguţ eseul scris de tine. Mi-a plǎcut (a se citi "empatizez cu") afirmaţia urmǎtoare: "It seems to me that philosophy is sometimes a cesspool of megalomaniacal and unfounded narratives which simulate a Theory of Everything"

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce nu merge? Trebuie sa astepti sa se incarce Intense Debate, ai mozilla nu? Trebuie sa mearga.


    Mersi, il mai dezvolt eseul, vreau sa-l fac mai complex. Ma mir ca l-a citit cineva.

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce vorbesti de sex , cand nu il practici ? papagalule internatut sugator de pula

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacǎ te-ar auzi doamne-doamne cum vorbeşti? Dacǎ te-ar auzi maicǎ-ta cum minţi?

    RăspundețiȘtergere