marți, 13 aprilie 2010

Iisus te apara de OZNuri

Citez de pe un sait creştin. Ridicolul este dincolo de cuvinte:

"Dovezi Raţionale pentru Adevǎrul Creştinismului

[...]
5) Rǎpirile OZN au fost oprite întru numele lui Iisus

OZNurile nu sunt nave spaţiale metalice din alte sisteme solare. Mulţi, chiar dintre cercetǎtorii seculari, au început sǎ vadǎ cǎ OZNurile nu vin din altǎ locaţie fizicǎ, ci dintr-o altǎ dimensiune. Cercetǎtorii creştini ufologi cred cǎ OZNurile vin din lumea spiritualǎ şi sunt de naturǎ demonicǎ. Existǎ multe mǎrturii cu tentative de rǎpire extraterestrǎ ce au fost oprite în momentul în care victima a strigat numele lui Iisus. (vezi revista Charisma, Aprilie 2001, pg. 46). Existǎ multe cǎrţi recente care explicǎ OZNurile dintr-o perspectivǎ creştinǎ."




Imaginea e de pe motifake
trimite pe proddit

5 comentarii:

  1. Mult gresesc acesti cercetǎtorii seculari. Daca ocupantii OZN se poarta rau cu unii oameni, asta nu inseamna ca acestia(din ozn) sunt demoni si ca ozn-ul nu este nava spaţiala metalica ci de natura demonica.Pe un site am citit ca o fata de 19 ani, prin 70-80'a fost rapita de un ozn. Ocupantii ozn, 5 la numar, erau oameni , numai ca aveau pielea albastra, si acestia au violat-o pe tanara respectiva care a ramas insarcinata, dand nastere unui baiat cu pielea albastra. La fel se spune si despre o femeie frumoasa ocupanta a unui ozn care a rapit un tanar de care s-a indragostit, si l-a obligat intr-un fel s-o satisfaca, cu toate ca cred ca si lui i-a placut.
    E adevarat ca cateodata cei din ozn rapesc oamenii pt. a face din el animal de laborator. Si e normal sa se simta frica atunci cand vezi asa ceva si sa te rogi lui Iisus sa te ajute. Dar poti sa te rogi lui Iisus si atunci cand vezi ca vine un nebun cu un tir spre tine si vrea sa te impinga cu tot cu masina in prapastie , si EL sa te ajute. Si-atunci ce facem , si tirurile sunt de natura demonica? NEah.
    In privinta ozn, demonic este doar credinta lor masonica si-apoi tot felul de experimente medicale dureroase, abuzuri, batai si chiar violuri suferite de cei care au fost rapiti, suferinte care tot din credinta demonica sunt izvorate, ozn-urile fiind de pe pamant , facute din materiale mai speciale decat cele folosite la unele avioane.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci, daca OZN-urile au ascultat de ordinul lui Iisus de a opri rapirile, rezulta clar si fara dubiu ca Iisus e seful armatei de OZN-uri !
    El este bulibasa aliens-ilor !

    RăspundețiȘtergere
  3. @ VEVE
    pai nu ozn-urile au ascultat de ordinul lui Iisus, ci El a impiedicat pe cei cu ozn-ul sa faca rau celor care i-au cerut ajutor.
    aliens=zero barat

    RăspundețiȘtergere
  4. Si, deci exista sau nu ozn-uri si extraterestri?

    RăspundețiȘtergere
  5. ozn-uri exista si-s facute de om .

    extraterestri nu exista, acei omuleti pe care-i vad unii cand sunt rapiti sunt clone umane modificate genetic.

    RăspundețiȘtergere